AUSTRALIË BINNEN HANDBEREIK

Alle informatie over Australië

DHL Express - Verzenden naar Australië

Succes in het internationaal ondernemen gaat over meer dan enkel u en uw klanten. Ieder land heeft zijn eigen wetten en regels, ook Australië. Wil u meer te weten komen over de zakelijke feiten van Australië waarmee u handelt? Of wil u meer vertrouwd raken met de verschillende handelspraktijken, culturen, douaneregels en economie?

Maak hier kennis met het land van de kangoeroes, koala’s en super schattige zeeleeuwen.

Verzenden naar Australië

Als modern westers land heeft Australië de meest vrije economie ter wereld met minimale overheidsbemoeienis, die wordt gedomineerd door de dienstensector. Deze beslaat 68% van het Australische bruto binnenlands product. De landbouw- en de mijnbouwsector (samen 10% van het bbp) zijn samen verantwoordelijk voor 57% van de export van Australië. Het land heeft ook zijn eigen munteenheid, de Australische Dollar.

Australië is een zeer welvarend land met een inkomen per hoofd van de bevolking van $49.928 per jaar (2016). Kenmerkend voor de ontwikkeling van de Australische economie is de snelle en ingrijpende verandering van een overwegend agrarisch land naar een moderne industriële staat. Door de ontdekking van een aantal delfstoffen (o.a. bauxiet, uranium, ijzererts) heeft de mijnbouw zich bijzonder goed ontwikkeld. Van de totale exportwaarde nemen mijnbouwproducten nu 40% in.

DHL Express - Verzenden naar AustraliëVandaag de dag kent de Australische e-commercemarkt een grote groei door het toenemende consument vertrouwen in online shoppen. Maar de concurrentie is groot waardoor het steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden in deze markt. Veel ondernemers proberen hun producten of merken daarom via social-media kanalen te promoten.

 

Als u weet dat onze ervaring start vanaf 1972 en dat wij een uitgebreid lokaal netwerk hebben, weet u ook dat DHL Express uw ideale partner om uw business te ondersteunen in deze vrije, sterke en stabiele economie. Dat u zo uw belangrijke documenten en pakketten eenvoudig kan versturen naar steden zoals Sydney, Brisbane en Melbourne, is dan ook een logisch gevolg.

Ontdek hier de meest populaire bestemmingen!