Nederland binnen handbereik

HANDIGE INFORMATIE OVER NEDERLAND​

 DHL Express - Verzenden naar Nederland Succes in het internationaal ondernemen gaat duidelijk over meer dan enkel u en uw klanten. Ieder land heeft zijn eigen wetten en regels, ook Nederland. Wil u meer te weten komen over de zakelijke feiten van Nederland waarmee u handelt? Of wil u meer vertrouwd raken met de verschillende handelspraktijken, culturen, douaneregels en economie?

Maak hier kennis met onze Noorderburen.

Verzenden naar Nederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Het Koninkrijk der Nederlanden bestaat uit 4 landen: Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten en 3 bijzondere gemeenten: Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Het land wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, de regeringszetel is Den Haag. Nederland heeft 17 miljoen inwoners. Export is zeer belangrijk voor Nederland. De totale waarde van de internationale handel bedraagt 69% van het bruto binnenlands product.

DHL Express zit inmiddels 40 jaar in Nederland. De komende tijd investeren wij 45 miljoen euro in uitbreiding en vernieuwing van de Nederlandse vertakking van het internationale expresnetwerk. In totaal worden zeven nieuwe vestigingen gebouwd en twee volledig uitgebreid en vernieuwd. U kunt inmiddels bij ruim 300 DHL ServicePoints eenvoudig uw belangrijke documenten en pakketten versturen.

DHL Express - Verzenden naar NederlandMet onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid lokaal netwerk, is DHL Express uw ideale partner om uw business te ondersteunen in deze belangrijke economie. U wilt toch ook dat uw belangrijke documenten en pakketten eenvoudig en veilig te versturen zijn? DHL kan hieraan bijdragen door te leveren aan steden zoals Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en de Waddeneilanden.

Ontdek hier alles over de meest populaire bestemmingen!