ITALIË BINNEN HANDBEREIK

ALLE BELANGRIJKE INFORMATIE OVER ITALIË

DHL Express - Verzenden naar Italië Succes in het internationaal ondernemen gaat duidelijk over meer dan enkel u en uw klanten. Ieder land heeft zijn eigen wetten en regels, ook Italië. Wil u meer te weten komen over de zakelijke feiten van Italië waarmee u handelt? Of wil u meer vertrouwd raken met de verschillende handelspraktijken, culturen, douaneregels en economie?

Maak hier kennis met het land van pizza, pasta en zon.

Verzenden naar Italië

Italië is de achtste grootste economie ter wereld. Met ongeveer 61 miljoen consumenten heeft het een belangrijke afzetmarkt. De Italiaanse economie kenmerkt zich door een groot aantal kleine en middelgrote bedrijven die vanouds vooral actief zijn in de maakindustrie. Deze mkb-bedrijven, veelal familiebedrijven, vormen de motor van de Italiaanse economie.

Italië heeft een grote buitenlandse handel. Machines, motorvoertuigen, textiel, kleding, metalen, en chemische producten zijn de belangrijkste exportproducten. De belangrijkste invoerproducten zijn machines, vervoerapparatuur, chemische producten, voedsel, voedingsmiddelen en mineralen (aardolie). Het toerisme is een belangrijke bron van inkomsten. Belangrijkste Italiaanse handelspartners zijn Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

DHL Express - Verzenden naar ItaliëMet onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid lokaal netwerk, is DHL Express uw ideale partner om uw business te ondersteunen in deze belangrijke economie. U wilt toch ook dat uw belangrijke documenten en pakketten eenvoudig en veilig te versturen zijn? DHL kan hieraan bijdragen door te leveren aan steden zoals Milaan, Turijn, Rome of Venetië. Als sinds 1978 is DHL express actief in Italië. In Venetië verzorgen we het ophalen en afleveren van de pakketten per boot.

Ontdek hier alles over de meest populaire bestemmingen!