DUITSLAND BINNEN HANDBEREIK

HANDIGE INFORMATIE OVER DUITSLAND

DHL Express - Verzenden naar Duitsland Succes in het internationaal ondernemen gaat duidelijk over meer dan enkel u en uw klanten. Ieder land heeft zijn eigen wetten en regels, ook Duitsland. Wil u meer te weten komen over de zakelijke feiten van Duitsland waarmee u handelt? Of wil u meer vertrouwd raken met de verschillende handelspraktijken, culturen, douaneregels en economie?

Maak hier kennis met het land van braadworsten en lederhosen.

Verzenden naar Duitsland

 

Duitsland is de vierde grootste economie ter wereld en heeft grootste consumentenmarkt van Europa met 82 miljoen inwoners. De binnenlandse bestedingen laten in Duitsland al sinds enkele jaren een groei zien.
De belangrijkste sectoren zijn de automobielindustrie, de machinebouw en de elektrotechnische industrie. Duitsland is het belangrijkste exportland voor Nederland met als belangrijkste exportproducten; groenten en fruit, kantoor- en automatische gegevens, toestellen voor telecommunicatie en elektrische apparaten.

DHL Express - Verzenden naar DuitslandMet onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid lokaal netwerk, is DHL Express uw ideale partner om uw business te ondersteunen in deze belangrijke economie. U wilt toch ook dat uw belangrijke documenten en pakketten eenvoudig en veilig te versturen zijn? DHL kan hieraan bijdragen door te leveren aan steden zoals Keulen, Düsseldorf, München, Frankfurt of Hamburg.

Ontdek hier alles over de meest populaire bestemmingen!