Brazilië binnen handbereik

Handige informatie over Brazilië

DHL Express - Verzenden naar Brazilië

Succes in het internationaal ondernemen gaat duidelijk over meer dan enkel u en uw klanten. Ieder land heeft zijn eigen wetten en regels, ook Brazilië. Wil u meer te weten komen over de zakelijke feiten van Brazilië waarmee u handelt? Of wil u meer vertrouwd raken met de verschillende handelspraktijken, culturen, douaneregels en economie?

Maak hier kennis met Brazilië.

Verzenden naar Brazilië

Bedrijven zijn geïnteresseerd om hun business uit te breiden naar Brazilië en het hele continent omwille van meerdere redenen. Ten eerste heeft het land de grootste economie van Zuid-Amerika. Een tweede reden is dat ze gastheer zijn van belangrijke evenementen. Zo waren ze dit bijvoorbeeld ook bij de Olympische spelen in 2016. Toerisme is een van de belangrijkste industrieën, jaarlijks vieren miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld hun vakantie in Brazilië.

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika, met zijn 8,5 miljoen vierkante kilometer beslaat het bijna de helft van het continent. Het is bovendien één van de 5 grootste landen ter wereld en staat hierbij mee in het rijtje van de Verenigde Staten, Rusland, China en Canada.

De belangrijkste exportproducten zijn auto’s, vliegtuigen, textiel en koffie. Veel mensen zijn werkzaam in servicegerelateerde branches of in de maakindustrie.

DHL Express - Verzenden naar BraziliëMet onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid lokaal netwerk, is DHL Express uw ideale partner om uw business te ondersteunen in opkomende economie. U wilt toch ook dat uw belangrijke documenten en pakketten eenvoudig en veilig te versturen zijn? DHL kan hieraan bijdragen door te leveren aan steden zoals Rio de Janeiro, Sao Paulo, Belo Horizonte of Viracopos.

Ontdek hier alles over de meest populaire bestemmingen!