Gehaast? Verzend je pakketten online als particulier én als handelaar

verzending pakketten

Tijd is een duur goed, zeker als het gaat over administratieve beslommeringen zoals de verzending van een pakket. Aangezien we ons zo veel mogelijk met belangrijke activiteiten willen bezighouden, verwachten we dat een verzending snel, efficiënt en probleemloos verloopt. Van aanvraag tot levering. Met DHL Express kan je alvast op beide oren slapen. Je regelt de verzendingen gewoon online. Alles wijst zichzelf uit.

Focus op gebruiksgemak

Online een verzending regelen moet in de eerste plaats gemakkelijk zijn. Bij DHL Express hoef je niet uit te vissen hoe alles in zijn werk gaat, je krijgt het op een presenteerblaadje. Met de online verzendapplicatie DHL Online Shipping beheer je alles in een handomdraai: labels printen, een koerier boeken, adressen opslaan en beheren, zendingen volgen en nog veel meer. Op die manier win je kostbare tijd die je kunt besteden aan de zaken die écht belangrijk zijn. DHL Express regelt de rest, zonder dat jij je ook maar één seconde zorgen hoeft te maken.

Geen papierwerk

Door de coördinatie van de zendingen over te laten aan een online app, ben je meteen verlost van het handmatige papierwerk. Zowel je werknemers als je klanten zullen je dankbaar zijn. Want niet alleen de efficiëntie, maar ook de kwaliteit van je dienstverlening gaat erop vooruit. Zo voorkom je handgeschreven fouten die vertragingen kunnen veroorzaken. Gaat er toch iets fout of heeft een klant verzendinfo nodig uit het verleden? Geen probleem: wie zijn pakketten overlaat aan DHL Online Shipping, kan automatisch een verzendgeschiedenis opvragen tot 90 dagen. De ideale oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Verzending pakketten: geen account nodig

Heb je weinig tijd en maak je liever geen account aan? Dan hebben we goed nieuws: bij DHL Express kun je ook online betalen zonder account, met je kredietkaart, debetkaart of via PayPal. Zo hoef je geen procedure te doorlopen of het zoveelste online profiel aan te maken. Je boekt je zending binnen de minuut. Snel en eenvoudig, zoals het hoort.

Wil je je pakket vandaag nog verzenden? Maak er snel werk van.