Souvenirs meebrengen? Verstuur ze als pakketje!

souvenirs meebrengen

Souvenirs meebrengen voor je familie en vrienden: het hoort erbij wanneer je op reis gaat. Al kan het helaas ook voor heel wat rompslomp zorgen, zeker als je souvenirs niet aan het zakformaat beantwoorden. Als je bovendien alleen handbagage mag meenemen, kom je pas écht in de problemen. Gelukkig kun je souvenirs ook versturen: handig, snel en betaalbaar!

Ga voor honderd procent comfort

Bagage is misschien wel het belangrijkste euvel voor een comfortabele reis. En dan hebben we het zowel over je reiskoffer als over je handbagage. Gelukkig hoeven die helemaal geen zorg te zijn. Je kunt niet alleen je koffer op voorhand naar je reisbestemming laten brengen, maar ook je souvenirs naar je huisadres aten versturen. Op die manier ben je van heel wat stress verlost, en ook je rug blijft gespaard. Dat is pas comfortabel reizen!

Hou het betaalbaar

De regels verschillen per vliegtuigmaatschappij, maar over het algemeen geldt een maximaal gewicht van 20 kilo per persoon aan bagage (exclusief handbagage). Daarnaast is het aantal stuks bagage beperkt (vaak tot twee stuks) en mag de bagage niet langer zijn dan 150 centimeter. Als je souvenirs niet aan die normen beantwoorden, dreigt het een dure grap te worden. Door ze op voorhand te versturen, voorkom je onaangename financiële verrassingen.

Hoe werkt het?

Wees gerust: je souvenirs zullen niet verloren gaan. Je kunt zelfs op elk moment van de dag perfect weten waar je pakketje zich bevindt. Volgende diensten zitten in het aanbod:

  • huis-aan-huisdienstverlening | door-to-door delivery
  • ophalen, import- en exportformaliteiten
  • een gespecialiseerde klantendienst voor al je vragen
  • tracking & tracing van alle vrachten
  • wereldwijde leveringen, waar en wanneer jij het wenst

Opgelet: in veel landen worden namaakproducten verkocht. Die kunnen er misschien verleidelijk uitzien, maar vergeet niet: namaak is strafbaar en namaakgoederen mag je dus onder geen beding kopen of verzenden.