Hoe we bij DHL de verzendtijd van een pakje tot een minimum beperken

dhl verzendtijd

Een pakje versturen naar een adres in binnen- of buitenland? Dan zijn er twee prioriteiten. Ten eerste wil je natuurlijk dat het pakje op het juiste adres én heelhuids op zijn bestemming belandt. En ten tweede moet dat snel gebeuren. Razendsnel zelfs. En daarvoor ben je bij DHL Express altijd aan het juiste adres. Ontdek hier hoe we supersnelle levertijden garanderen.

Wereldwijde dekking en lokale teams

Voor internationale deur-tot-deur-leveringen vóór een specifieke tijd of vóór het einde van de eerst mogelijke werkdag, kies je het best voor de expresdiensten van DHL Time Definite. Onze wereldwijde dekking en lokale teams staan garant voor een snelle levering.

Nog dringender? Geen nood: ook voor spoedzendingen ben je bij DHL aan het juiste adres. Voor erg waardevolle of kritieke internationale zendingen die zo snel mogelijk op hun bestemming moeten zijn, is de persoonlijke zorg van Same Day van DHL Express ideaal. De naam zegt het zelf: je pakketje wordt dezelfde dag nog geleverd.

Ook onze andere formules en diensten maken van snelheid hun handelsmerk. Jarenlange ervaring en expertise geven daarbij de doorslag.

DHL Service Point

Geen tijd om te wachten op een koerier? Dat begrijpen we best. Vaak valt je dagindeling moeilijk te voorspellen of ben je maar weinig thuis. Geen probleem: je kunt je pakket ook altijd afhalen bij een DHL Service Point naar keuze. Je haalt je zending af wanneer je wil!

Standaard boekingsprocedure

Een snelle levering is alleen mogelijk als elke medewerker zich aan de procedures houdt en proactief meewerkt. Bij DHL beseffen we dat maar al te goed. We geven onze mensen dan ook de nodige trainingen, werken continu aan procesoptimalisaties en zetten de meest innovatieve (online) tools in.

Alles traceren

Uiteraard houden we je ook continu op de hoogte van de zendingstatus. Als DHL-klant word je nooit in het ongewisse gelaten. Onze online statusberichten geven je een gedetailleerd overzicht van waar je zending zich op dat ogenblik bevindt in het DHL-netwerk. Op die manier ben je altijd gerust en kun je je ten volle concentreren op andere prioriteiten.