Het is nog niet te laat om familie in het buitenland cadeaus te sturen!

geschenk versturen naar familie in het buitenland

Je kijkt op je verjaardagskalender en beseft ineens dat je nichtje in het buitenland over enkele dagen haar verjaardag viert … Vervelend, want nu is het te laat om nog een verjaardagsgeschenk te verzenden. Toch? Niet als je een beroep doet op DHL Express. Geschenken verzenden naar familie in het buitenland was nog nooit zo makkelijk.

Vrienden of familie in het buitenland

De wereld is sterk geglobaliseerd, waardoor we almaar meer vrienden en familie over de landsgrenzen heen hebben. Liggen je eigen roots in het buitenland en heb je er nog veel familie? Of verhuisde een geliefd familielid van jou naar een verre bestemming voor het werk of, wie weet, voor de liefde? Of heb je gewoonweg een heel kosmopolitische vriendenkring, met exotische woonplaatsen zoals Kenia, Cuba en Singapore?

Hoe ver je familie en vrienden ook wonen, je blijft aan hen denken en van hen houden. Ze zijn dan wel vaak uit het oog, maar niet uit het hart. Om de banden te onderhouden is het belangrijk dat je af en toe een teken van leven geeft. En hoe kan dat beter dan met een uniek en persoonlijk cadeau voor een feestelijke gelegenheid?

Tip: er gaat niks boven een geschenk dat je alleen hier kunt kopen. Gelukkig is er geen gebrek aan Belgische en Europese specialiteiten!

DHL Express maakt het je gemakkelijk

Wie je ook wil verrassen met een geschenkverzending, DHL Express maakt het mogelijk. Kies voor internationale expreslevering en laat je pakket aankomen waar en wanneer je wil.

1. Verzending naar afgelegen gebieden

Van alle expresbedrijven biedt DHL de ruimste wereldwijde dekking. Haast geen enkele plek is onbereikbaar voor de koeriers van DHL Express!

2. Ondersteuning bij import, export en douane

Onze koeriersdienst biedt uitgebreide ondersteuning bij alle praktische, technische en wettelijke aspecten van internationale verzendingen, zoals import, export en douane. Ook wat betreft heffingen, belastingen, douanepapieren en handelsfacturen helpen we je graag op weg.

3. Spoedlevering

Te laat gedacht aan die ene verjaardag? Geen paniek! Voor veel bestemmingen is levering binnen de 24 uur mogelijk.