Did someone say Fashion Week?

Het is weer dé tijd van het jaar: FASHION WEEK! Maar … wist je dat DHL Express ook in de modewereld actief is? Niet enkel als logistieke partner: wij gaan all the way tot op de catwalk in Londen, Parijs, Milaan en New York. Of je er nu je nieuwste kledinglijn presenteert, op zoek bent naar de perfecte collectie voor je klanten of je van plan bent om je nieuwste stoffen op de markt te brengen: de modewereld staat niet stil … net zoals wij!

“Je zending op de voet volgen is de volwassen versie van: ‘zijn we er bijnaaa?!'” –  instagram/cosmopolitan

 

DHL Express - Fashion Week

DHL is ondertussen tientallen jaren een toegewijde partner binnen de mode-industrie en biedt steeds op maat gemaakte oplossingen aan om aan alle behoeften als modeontwerper of retailer te voldoen. We zijn voorbereid op alles: wat de uitdaging ook is – van de meest glamoureuze mode-evenementen tot wereldwijd online shoppen – we make it happen. We delen jouw passie voor precisie, uitmuntende kwaliteit en ondernemingszin en voldoen aan jouw behoefte aan een snelle, betrouwbare en zeer flexibele logistiek.

“Verkleden begint van kleins af aan en houdt nooit op …”

Dus … waar ontmoeten we elkaar?

À Paris, a Milano, in London or in NY? Waar je ook heen wil, wij staan te popelen om je verder te helpen groeien: wereldwijd!

 

Je pronkstuk vergeten verzenden? Geleverd in een mum van tijd!