VERENIGD KONINKRIJK BINNEN HANDBEREIK MET DHL EXPRESS

Alle belangrijke informatie over het Verenigd Koninkrijk

DHL Express - Verzenden naar de UK Succes in het internationaal ondernemen gaat duidelijk over meer dan enkel u en uw klanten. Ieder land heeft zijn eigen wetten en regels, ook het Verenigd Koninkrijk. Wil u meer te weten komen over de zakelijke feiten van de UK waarmee u handelt? Of wil u meer vertrouwd raken met de verschillende handelspraktijken, culturen, douaneregels en economie?

Maak hier kennis met het Verenigd Koninkrijk.

Versturen naar het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk omvat in totaal vier gebieden: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. De eerste drie vormen samen het eiland Groot-Brittannië. Het merendeel van de inwoners (80%) van het Verenigd Koninkrijk wonen in Engeland. Het Verenigd Koninkrijk is de 5e grootste economie ter wereld met een sterk financieel centrum. Het Verenigd Koninkrijk is al jarenlang een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. De belangrijkste exportproducten zijn chemische producten en machines. Daarnaast exporteert Nederland veel vlees, groente en fruit.

DHL Express - Verzenden naar de UKAls u weet dat we actief zijn sinds 1974 in het Verenigd Koninkrijk en dat wij een uitgebreid lokaal netwerk hebben, weet u ook dat DHL Express uw ideale partner om uw business te ondersteunen in deze belangrijke economie. Dat u zo uw belangrijke documenten en pakketten eenvoudig kan versturen naar bijvoorbeeld Londen, Belfast, Edinburgh en Manchester, is hiervan dan ook een logisch gevolg.

Ontdek de meest populaire bestemmingen!