Ons verhaal

 

Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn, drie ambitieuze zakenmensen uit San Francisco stichtten DHL in 1969. Oorspronkelijk werd er van start gegaan met enkel het transport van douanedocumenten per vliegtuig. Dit resulteerde onmiddellijk in een significante tijdswinst met betrekking tot het inklaren van goederen. De eerste vluchten vonden plaats tussen San Francisco and Honolulu maar werden later uitgebreid naar alle uithoeken van de wereld. Sinds 2013 is DHL marktleider op het gebied van internationale express leveringen en logistiek.

DHL Express België


Ons netwerk

DHL Express is sinds 1978 actief in België. Wij zijn in meer dan 220 landen en gebieden vertegenwoordigd. Ons DHL Express netwerk staat garant om op tijd en op het juiste adres te leveren. DHL Express verstaat als geen ander dat uw zending meer is dan een pakket. Onze logistieke processen zorgen ervoor dat uw bedrijf verbonden is met uw klant. Wat ook de inhoud van uw zending is, wij weten dat elke zending een wereld van verschil kan maken. Zo kunt u uw belofte aan uw klant nakomen!

DHL investeert in een nieuwe Hub op Brussels Airport

Wij investeren op dit ogenblik meer dan 114 millioen Euro om tegen midden 2017 een nieuw Hub distributie center met de allerlaatste technologieën te openen. Zo geven we Belgische bedrijven de mogelijkheden om nog meer te exporteren en buitenlandse bestemmingen op een snelle en betrouwbare manier aan te leveren.
De capaciteit van de Hub in Brussel zal – dankzij de modernisering van de sorteertechnologieën -maar liefst verdrievoudigen van 12 000 naar 39 500 zendingen per uur. Op deze manier speelt DHL in op de toename van internationale express zendingen.

DHL dichtbij

Via onze 8 service centers over heel het land bieden u een uitmuntende dienstverlening.  Onze recent  ingerichte service centers in Luik, Anderlecht en Diegem begeleiden u als klant op een intuitieve manier doorheen het proces om uw pakket te verzenden of op te halen.

DHL Top Employer 2017

Al onze medewerkers worden opgeleid in een wereldwijd trainingsprogramma tot  Certified International Specialists. DHL’s cultuur legt de nadruk op hard werken, passie en trots waarbij de rode draad onze klanten zijn. Door het volgen van verschillende opleidingsmodules, breiden we de kennis over internationaal express transport bij elke werknemer uit. Dat resulteert in de beste dienstverlening en ondersteuning voor u en uw business.

DHL Express België werd  gecertificeerd als Top Employer certification Belgium 2017, Top Employer Europe 2017 en Global 2017. Enkel bedrijven die de hoogste standaard er op na houden wat betreft de werkcondities van de werknemer krijgen deze award. Het is dan ook een hele eer dat DHL deel uitmaakt van de bedrijven die deze erkenning ontvangen.

DHL kiest voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf maken we een bewuste keuze om op een duurzame en respectvolle manier om te gaan met onze werknemers, het milieu, de maatschappij en het kapitaal dat ons wordt toevertrouwd.
Wij focussen ons op vier strategische gebieden – GoGreen, GoHelp, GoTeach and Volunteering – om onze verantwoordelijkheden naar de maatschappij toe op te nemen. Via GoGreen bieden wij oplossingen die bijdragen aan duurzame en positieve veranderingen in de wereld, dmv fietskoeriers, milieuvriendelijkere vliegtuigen, elektrische voertuigen  en voertuigen die rijden op Compressed Natural Gas (24% van onze vloot in België).

DHL medewerkers staan klaar om u te helpen!

Met al onze kennis van internationaal express verzenden, biedt DHL de beste ondersteuning voor het verzenden en ontvangen van pakketten en documenten. Onze DHL werknemers staan klaar om u te helpen!