Toch ontevreden? Zo behandelt DHL jouw klacht

Toch ontevreden? Zo behandelt DHL jouw klacht

Bij DHL weten we hoe belangrijk jouw pakketjes zijn, en vooral: hoe belangrijk het is dat ze tijdig en ongeschonden op hun bestemming geraken. Is jouw verzending toch verloren geraakt? Heeft onze service jou op een andere manier teleurgesteld en wil je een klacht indienen? Dan kun je gerust zijn: die behandelen we uiterst zorgvuldig en met de hoogste prioriteit. Hier lees je hoe we dat precies aanpakken.

Onze medewerkers staan tot je dienst – via tal van kanalen

Bij het team van de DHL customer service kun je terecht met al je vragen. Deze medewerkers staan bekend om hun vriendelijke en klantgerichte houding. Bovendien kun je ze via tal van kanalen aanspreken – waar en wanneer dat voor jóu het beste uitkomt. Via email, via het contactformulier op onze website, maar ook telefonisch, maandag tot met vrijdag van 7.30 tot 19.00 uur. Via het nummer +32 2 715 50 50 bereik je mensen die meteen weten waarover je spreekt (en die jouw taal spreken): het personeel van ons eigen callcenter in Diegem.

Directors buigen zich over jouw zaak

DHL draagt kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel. Hebben we op een of andere manier toch niet voldaan aan jouw verwachtingen? Dan staan we erop dat je rechtstreeks contact opneemt met onze Managing Director DHL Express Belux of met onze Customer Service Director DHL Express Belux.

Op-en-top getraind personeel

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen en willen we in de eerste plaats garanderen dat het niet tot een klacht hoeft te komen. Daarom investeren we volop in onze medewerkers, opdat zij jou zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Concreet betekent dat alle 100.000 DHL Express-medewerkers een uitgebreide training kregen over internationale verzendingen en onze bedrijfswaarden en -strategie. Met dit Certified International Specialist-programma (CIS) kregen we al volop erkenning, onder meer in de vorm van een ‘Distinction in Leadership’-prijs op de HR Distinction Awards.

[LX1]Interlinken 07