Pakjes verzenden met DHL Express kan voortaan ook op Brussels Airport

DHL Express, expert in internationale verzendingen, heeft vandaag in de vertrekhal van Brussels Airport een nieuw verzendingspunt geopend. Met het nieuwe verzendingspunt kan DHL Express in samenwerking met de luchthaven passagiers een nieuwe dienst aanbieden zodat passagiers snel en betrouwbaar hun documenten en goederen kunnen versturen.

Elke dag zijn er passagiers op Brussels Airport die nog documenten of goederen wensen te versturen naar hun bestemming of elders. Voortaan kunnen zij terecht bij het pas geopende verzendingspunt van DHL Express op Brussels Airport. Het kan bijvoorbeeld gaan over kostbare goederen, waardevolle documenten of goederen die niet mee mogen op het vliegtuig.  De medewerkers van Brussels Airport en de Certified International Specialists van DHL bekijken of het te versturen item mag en kan verzonden worden. Klanten kunnen pakjes verzenden tot 20 kilo en mogen rekenen op een stevige verpakking, aangepast aan hun pakje. Ze krijgen ook telkens een duidelijke prijs voor hun verzending. In de meeste gevallen wordt deze zendingen de volgende werkdag in het land van bestemming door DHL geleverd.

Het verzendingspunt op Brussels Airport is het 225e Service Point van DHL Express in België waar particulieren hun dringende zendingen kunnen laten aanmaken en versturen via het DHL netwerk.