Een muisklik verwijderd van de rest van de wereld

danny van himste

Er garant voor staan dat onze klanten een fantastische service krijgen, houdt niet enkel in dat wij op tijd internationaal leveren. Bij DHL Express streven we ernaar om op alle domeinen een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te bieden. Wij zetten dan ook bewust in op online investeringen.

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwste website, dhlexpress.be. Een meer intuïtieve website dan wat we in het verleden hadden. Of u nu particulier of business bent, selecteer uw service en krijg een prijsofferte. Dhlexpress.be is dan ook een website waar gebruiksvriendelijkheid centraal staat.

Beslis of u uw pakket zelf gaat afgeven in een service center, maak je reservering online of bel met één van onze customer service adviseurs. Deze nieuwe website zal u stap-voor-stap begeleiden.

Meer dan 38 jaar is DHL reeds actief in België, internationaal verzenden blijft onze kernactiviteit en kracht. Iedereen binnen DHL wordt dan ook opgeleid tot Internationale specialist, klaar om u op elk moment te helpen.

Danny Van Himste, Managing Director DHL Express België