Dit moet je weten over spoedleveringen via DHL Express

Spoedlevering

Dit moet je weten over spoedleveringen via DHL Express

Ooit was het een vreemde afkorting, maar nu klinkt ‘asap’ zo vertrouwd in de oren als eender welk ander woord. In een business-omgeving moet alles zo snel mogelijk gaan. En daar voorzien koeriersdiensten maar al te graag in. Toch volstaat zelfs ‘asap’ soms niet. In bepaalde gevallen wil je zélf het tijdstip van de levering kunnen bepalen. Een spoedlevering biedt dan een uitkomst.

Opties voor spoedleveringen

DHL Express levert brief- en pakketpost, maar is geen typisch postbedrijf. Wij specialiseren ons echt in spoedleveringen. Wij kunnen alleen maar snel gaan: dat is nu eenmaal ons bedrijfs-DNA. Met spoedbestellingen helpen we je dus maar al te graag verder, want die behandelen we als geen ander. Voor tijdskritieke opdrachten hebben we verschillende opties om uit te kiezen:

DHL Express 9:00 / 12:00

Een belangrijk document of een waardevol object moet naar Londen, Rio of Tokio. Deadline? Gisteren, bij wijze van spreken. Met DHL Express 9:00 stellen onze koeriers alles in het werk om je zending de eerst mogelijke dag af te leveren vóór 9 uur ’s ochtends, zodat je zakenpartners er diezelfde dag nog mee aan de slag kunnen. Met DHL Express 12:00 garanderen we dat het pakket voor de middag van de eerste volgende leveringsdag arriveert bij je contactpersoon.

DHL Sameday Jetline / Sprintline

Niet snel genoeg? Dan kun je een beroep doen op de Sameday-diensten van DHL Express. Kies je voor DHL Sameday Sprintline, dan neemt de eerste beschikbare koerier je pakketje mee in de bestel- of vrachtwagen en brengt hij het dezelfde dag nog naar de bestemmeling. Zelfs als je verzending de landsgrenzen over moet, proberen we hem nog dezelfde dag af te leveren. Met DHL Sameday Jetline gaat je spoedzending op de eerstvolgende DHL-vlucht. Of nog straffer: onze koerier houdt je zending persoonlijk bij zich en springt op de eerst mogelijke commerciële vlucht!