DHL Express terug naar school

Je kent waarschijnlijk de teleurstelling van thuiskomen een briefje te vinden van een koerierdienst omdat je niet thuis was. Wanneer het dan gaat over een pakje dat van ver komt, waar je al wat langer op zat te wachten, is dit gevoel op z’n minst gezegd frustrerend. Daar hebben wij iets op gevonden! DHL Express heeft naast zijn 230 klassieke ServicePoints een extra oplossing voor jou. De International School of Leuven!

DHl Express Easy in International School of Leuven
Campus Proximus UCLL


International School of Leuven

We gaan terug naar school. Deze keer niet figuurlijk maar juist heel letterlijk. Vanaf 19 februari zal er een eerste campus servicepoint zijn in de International School of Leuven. Iedereen die werkt voor of rond de campus Proximus UCLL zal er zijn internationale zendingen kunnen versturen of laten leveren.

De International School of Leuven is een samenwerking tussen IMEC, KU Leuven, het Vlaams Instituut voor Biotechnologie en de Stad Leuven. Het is gelegen op de UC Leuven-Limburg campus Proximus in Heverlee (Geldenaaksebaan 335, 3001 Leuven). De school richt zich op kinderen van expats. Momenteel zitten er op de snel groeiende school 70 kinderen van verschillende nationaliteiten en dat is niet verwonderlijk. Het lesprogramma, de didactisch-pedagogische aanpak en de ruimtelijke omkadering van de internationale school voldoet meer en meer aan de verwachtingen van de ouders van deze kinderen.

De wereld is een stuk kleiner met DHL Express Easy

Wat doe je wanneer je een belangrijk pakket of document snel naar de andere kant van de wereld wil sturen omdat bijvoorbeeld je familie daar woont? DHL Express Easy gebruiken, natuurlijk! Wij leveren van Albanië tot Zuid-Korea, al vanaf 17 euro all-in. Een spoedverzending versturen was nog nooit zo eenvoudig. Met gratis DHL-verpakking helpen wij je snel op weg. En dus nu ook in ons eerste Campus ServicePoint.

Waarom DHL Express Easy?

Daar kunnen wij heel gemakkelijk op antwoorden. Met DHL Express Easy kan je:

  • Wereldwijd versturen met de snelste transittijd
  • Ook voor uw douaneplichtige zending
  • Inclusief gratis DHL-verpakking
  • Standaard handtekenen bij ontvangst
  • Volg uw zending snel en gemakkelijk online
  • Scherpe en heldere prijzen vanaf 17 euro
  • Betrouwbare aflevering door een DHL koerier, waar ook ter wereld

Voor meer info kan je ons steeds bereiken op 02 715 50 50.